vanaf € 23,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
Prijzen overige excursies op aanvraag
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Maak van uw mooie vakantie een geweldige vakantie door er een onvergetelijk moment aan toe te voegen! Washington D.C. al fietsend verkennen, de skyline van Manhattan vanuit een helikopter bekijken, walvissen spotten tijdens uw verblijf in New England … stuk voor stuk verrijkende ervaringen. Zonder rijen voor de kassa. Meer excursies zie prijzenbijlage of op aanvraag.

Bike the Big Apple

Excursie vanuit New York City

Beleef de hoogtepunten van New York met de fiets! Ontdek de highlights in groepsverband, onder begeleiding van een gids die alle ins en outs weet van de ‘City that Never Sleeps’. Tijdens deze drie uur durende excursie brengt u tevens een bezoek aan de 9/11 Memorial. Bekijk op een ontspannen manier the Meatpacking District, Empire State Building, the Statue of Liberty, Battery Park en veel meer highlights. Central Park, Manhattan en Brooklyn kunt u ook met de fiets ontdekken in groepsverband onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids!

Empire State Building, Top of the Rock, Gospel in Haarlem, Madison Square Garden, Outlet Shopping, Hop-on-Hop-Off, New York City letterlijk in vogelvlucht

Excursies vanuit New York City

Bewonder, sta versteld, beleef verschillende emoties of maak een reis door de tijd, laat u zich verrassen door de city secrets, de afwisseling en de geuren en kleuren van New York City! Kies voor één of meer unieke belevenissen: the Empire State Building Observatory of the Observation Deck in de Rockefeller Center (‘Top of the Rock’) bieden indrukwekkende uitzichten; bekijk de skyline van Manhattan vanuit het water tijdens een ontspannen boottocht. Bewonder New York tijdens The Ride – is het improvisatie, straattheater, of een stadstour met een knipoog? Shop ‘til you drop in de shoppers paradijs Woodbury Common Outlet – mét kortingsboekje en busvervoer vanuit de stad! Emotie, geloof en pure levensvreugde tijdens een Gospel dienst in Haarlem. Kaartjes voor een basketbal- of ijshockeywedstrijd in de Madison Square Garden! In eigen tempo alle bezienswaardigheden verkennen met de hop-on hop-off bus. Of ‘The Big Apple’ vanuit een helikopter bekijken, waardoor schoonheid een nieuwe dimensie krijgt. Waar kiest u voor?

Bike the Capital

Excursie vanuit Washington D.C.

Met de fiets onder leiding van een gids bekijkt u de omgeving van de National Mall en Capitol Hill, Union Station, the White House, the Lincoln Memorial en veel meer. Plan deze drie uur durende excursie in het begin van uw verblijf in de hoofdstad: u zult zeker bezienswaardigheden tegenkomen die u op een later moment nader zult willen bekijken.

Newport Mansions Tour 

Excursie vanuit Newport, Rhode Island

Stap terug in de tijd: in de tweede helft van de negentiende eeuw heeft het leven van de Amerikaanse high society ‘een gouden randje’. Breng een bezoek aan drie typische landhuizen en beleef de sfeer van weleer. U kunt kiezen uit de volgende landhuizen in uiteenlopende sierlijke stijlen: The Breakers, Chateau-sur-Mer, The Elms (the Servant Life tour en Hunter House niet inbegrepen), Marble House, Rosecliff, Green Animals, Kingscote, Chepstow en Isaac Bell House. Om elk bezoek optimaal te kunnen beleven, raden wij u aan om minimaal 45-90 minuten per mansion te reserveren.  

Whale Watching Tour

Excursie vanuit Boston of Cape Cod (Hyannis)

U gaat op zoek naar de koninklijke bewoners van de oceaan. Bekijk de magnifieke walvissen en dolfijnen, en houd uw camera bij de hand. Groot, luidruchtig en tegelijkertijd snel en speels, ze zullen een onuitwisbare indruk op u achterlaten tijdens een onvergetelijk uitstapje dat ca. drie tot drieënhalf uur duurt.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany