vanaf € 19,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies. Altijd met Engelssprekende begeleiding
Bijzondere oldtimer excursies, zie elders op onze website
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Havana Biking & Walking Tour

Excursie vanuit Havana

Het ontmoetingspunt is het Bacardi gebouw, dat midden in historisch Havana ligt. Nadat u kennis heeft gemaakt met de Engelssprekende gids, ontvangt u een uitgebreide instructie. De excursie start met een ca. 3 uur durende fietstour. U komt onder meer langs El Capitolio, Chinatown en Plaza de la Revolucion. Vervolgens fietst u door Vedado. Daar maakt u een stop bij de Colon begraafplaats, 23rd Avenue en de universiteit van Havana. Via de Malecon en El Prado keert u terug naar het Bacardi gebouw. Daar levert u de fiets in. De gids neemt u vervolgens mee op een wandeling door het historische centrum. Deze wandeling duurt ongeveer een uur. U bezoekt de vier belangrijkste pleinen, het stadsmuseum en Obispo Street. Ten slotte geniet u van een (non-alcoholisch) drankje in de beroemde bar Sloppy Joes. Tijdens de excursie is er per persoon 1 fles drinkwater inbegrepen.

Clasa de Salsa

Excursie vanuit Havana & Trinidad

Leer de basis van Salsa Casino, de populairste van de Cubaanse dansen. Tijdens de les leert u het ritme te voelen. Het zal uw bloed sneller laten stromen!

Santa Clara Biking Tour

Excursie vanuit Santa Clara

Met een Engelssprekende gids bezoekt u op de fiets de belangrijkste bezienswaardigheden van Santa Clara. Zoals het Leoncio Vidal park en het Tren Blindado monument. Uiteraard zal het Che Guevara Mausoleum niet ontbreken.

Trinidad Bicitour of Walking Tour

Excursie vanuit Trinidad

Neem plaats in de driewieler. Uw Engelssprekende gids rijdt u langs de bezienswaardigheden van het historische Trinidad. U ziet alle belangrijke musea en de beroemde bar La Canchachara. De keienstraatjes die omgeven zijn door oude koloniale huizen voeren u terug in de tijd. Shop onderweg voor souvenirs op een lokale markt. Aan het einde van deze tour is er gelegenheid voor een lunch (niet inbegrepen). Deze excursie is beschikbaar per Bici (driewieler) of als wandeling.

Viñales Horse Back Ride

Excursie vanuit Viñales

Ontdek de groene Viñales vallei te paard. Deze excursie duurt ca. 5 uur. U rijdt naar mooie uitzichtpunten om foto’s te nemen. In deze vallei wordt veel tabak geproduceerd. Tijdens deze excursie ziet u daarom alle facetten van de tabaksproductie. U brengt een bezoek aan de huizen van de boeren van de vallei Tevens bezoekt u koffie- en tabaksplantages, de tabakdroger en een minifabriek van een lokale producent. Hier weet men alles over het hele productieproces en de marketing van de beste tabak in de wereld. Onderweg ziet u de kenmerkende ‘Mogotes’, grotten en kunt u een verfrissende duik nemen in een van de meertjes. Naar wens worden er diverse stops gemaakt om iets te drinken of te eten, zoals een heerlijke, zoete ananas.

Viñales Walking Tour

Excursie vanuit Viñales

De Viñales vallei leent zich ook uitstekend voor een wandelexcursie. Gedurende ca. 3 uur wandelt u naar mooie uitzichtpunten om foto’s te nemen. In deze vallei wordt veel tabak geproduceerd. Tijdens deze excursie ziet u daarom alle facetten van de tabaksproductie. U ziet de huizen van de boeren van de vallei. Tevens bezoekt u koffie- en tabaksplantages, de tabakdroger en een minifabriek van een lokale producent. Hier weet men alles over het hele productieproces en de marketing van de beste tabak in de wereld. U wandelt langs de kenmerkende ‘Mogotes’ (kalkstenen heuvels) en bezoekt een van de grotten. Er worden diverse stops gemaakt om iets te drinken of te eten, zoals een heerlijke, zoete ananas.

Excursies per oldtimer

Excursie vanuit Havana

Voor leuke excursies per oldtimer auto, klik hier.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany