vanaf € 334,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Ontdek het Great Barrier Reef per zeilboot
Kleinschalig: maximaal 12 passagiers
U kunt snorkelen of diepzeeduiken

Dag tot dag

Dag
1

Cairns – Great Barrier Reef

De Coral Sea Dreaming is een comfortabel zeilschip en biedt plaats aan 12 passagiers. U vaart vanuit Cairns naar het Outer Reef. Voor de duikers is er onderweg een briefing. Tevens heeft u genoeg tijd om te relaxen en uw medereizigers te leren kennen. U komt aan bij Flynn Reef, waar u uw eerste duik kunt maken. Dit is een prachtige duikspot, mede door het fantastische zicht. Wellicht komt u een schildpad tegen, rifhaaien of bijzondere soorten vissen. Tijdens de afternoon tea vaart u verder naar Milln Reef, een van de bekendste duikspots. Hier kunt u een spectaculaire nachtduik maken! (L,D)

Dag
2

Great Barrier Reef – Cairns

De dag begint met een mooie zonsopgang. De vroege ochtend is een heerlijke tijd om een duik te maken. U heeft dan grote kans om haaien, schildpadden en verschillende soorten vissen te spotten. U vaart wederom naar een fantastische duik- en snorkelspot. De met koraal bedekte muur trekt vele vissoorten aan. Op de terugweg naar Cairns kunt u relaxen op het dek. Afhankelijk van het seizoen, heeft u kans dat er dolfijnen met het zeilschip mee zwemmen. Wanneer u aankomt in de haven, heeft u een mooi uitzicht op Cairns. (O,L)

 

Indien u heeft gekozen voor de snorkelcruise, kunt u op dezelfde plaatsen snorkelen.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany