vanaf € 1649,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

AANTREKKELIJKE VROEGBOEKKORTINGEN: zie prijzenbijlage!
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer
Een originele combinatie van stad en strand
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Heeft u de voorkeur voor een ander hotel of een andere stad in Cuba? Wij maken graag een offerte op maat
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Havana

U vliegt naar Havana, waar u drie nachten verblijft.

Dag
2-3

Havana

Een bezoek aan Cuba is niet compleet zonder Havana. Uw reis start ook in deze levendige stad. Havana is de hoofdstad van Cuba en verdeeld in meerdere wijken. Havana Vieja is de oudste wijk en herbergt het historische centrum van de stad. De Malecon is de bijna 8 kilometer lange boulevard die de oude stad met de buitenwijken verbindt. Tevens een ontmoetingsplaats voor flanerende Cubanen. De wijk Vedado betekent ‘verboden wijk’ en kreeg deze naam omdat er in de 16e eeuw niet op deze plaats mocht worden gebouwd. U kunt de bezienswaardigheden van Havana Vieja te voet en per fiets verkennen met de Havana Biking & Walking Tour. Maak uw reis nóg origineler met een typisch Cubaanse oldtimer excursie. ’s Avonds kunt u een Clasa de Salsa boeken. Tijdens een ca. 90 minuten durende les leert u de basis van Salsa Casino, waardoor uw Cubaanse bloed sneller gaat stromen. (O)

Dag
4

Havana – Varadero

Vandaag is uw transfer van Havana naar uw All Inclusive Hotel aan het prachtige strand van schiereiland Varadero. (O,D)

Dag
5-10

Varadero

Varadero is ongetwijfeld de populairste badplaats van Cuba. Hier vindt u vele hotels en resorts, van eenvoudig typisch Cubaans tot grote All Inclusive resorts van bekende ketens. De schitterende stranden en het heldere blauwe zeewater maken dit tot een waar paradijs. Varadero ligt op een smal schiereiland en beschikt over een ruim 20 kilometer lang fijn wit zandstrand, een ideale plek voor zonaanbidders. U hoeft zich in Varadero niet te vervelen. Naast de activiteiten die in de meeste resorts georganiseerd worden, zijn er volop watersportmogelijkheden en zijn er vele excursies mogelijk. Zo kunt u hier bijvoorbeeld zwemmen met dolfijnen. Daarnaast bevindt zich hier de enige 18-hole golfbaan in Cuba. (AI)

Dag
11

Varadero – Havana – Amsterdam

Vandaag is uw transfer terug naar Havana waarvandaan u terugvliegt naar Amsterdam. (O)

Dag
12

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany