vanaf € 1667,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

UITVERKOCHT:
Aangezien de meeste kampeerplaatsen zijn volgeboekt is er geen vertrek meer mogelijk voor Campertours USA in de periode 1 mei t/m 28 juli 2024. Kies een vertrekdatum buiten deze periode of boek met vertrek in 2025 (prijzen op aanvraag).
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting, twee hotelovernachtingen en kampeerplaatsen bij tweepersoons bezetting. Een camper is niet standaard bij de prijs inbegrepen vanwege het ruime aanbod aan campertypes. Daarnaast werken verhuurmaatschappijen veelal met flextarieven die wekelijks kunnen veranderen op basis van vraag en aanbod. Wij maken graag een offerte op basis van de actuele prijzen
Kampeerplaatsen vooraf geregeld
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Uitgebreide digitale Nederlandstalige routebeschrijving
Vliegt u liever met KLM? U kunt deze zomer rechtstreeks met KLM naar Los Angeles vliegen. Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Brussel? Wij maken graag een offerte op maat

Dag tot dag

UITVERKOCHT:
Aangezien de meeste kampeerplaatsen zijn volgeboekt is er geen vertrek meer mogelijk voor Campertours USA in de periode 1 mei t/m 28 juli 2024. Kies een vertrekdatum buiten deze periode of boek met vertrek in 2025 (prijzen op aanvraag).

 

Ontspannen reizen met de zekerheid dat kampeerplaatsen vooraf zijn gereserveerd. Zeker in de drukke zomermaanden is dit een voordeel, wanneer de Amerikanen zelf ook met hun camper op vakantie zijn. Dit scheelt u zeer kostbare tijd ter plaatse en u staat vaker op de mooiste plekken. Ook de korte rijafstanden tijdens deze tour dragen bij aan een ontspannen manier van reizen. U heeft voldoende tijd om te genieten van het natuurschoon en buitenleven!

Dag
1

Amsterdam – Los Angeles

Vandaag vliegt u naar Los Angeles. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. De eerste twee nachten van uw verblijft u in een hotel in Los Angeles.

Dag
2

Los Angeles

Los Angeles is de grootste stad in Californië en de op één na van de Verenigde Staten (de grootste stad is New York). Het is aan Los Angeles vooral de uitgestrektheid van de metropool die opvalt. De stad staat in het teken van de filmindustrie; veel Amerikaanse televisieseries worden in Los Angeles opgenomen. In deze ‘City of Angels’ kunt u een bezoek brengen aan Hollywood en de Hollywood Walk of Fame, Beverly Hills en de exclusieve winkels op Rodeo Drive. Maak hier de leuke wandeling Walking Tour Hollywood Behind the Scenes. Ook kunt u zich vermaken in Disneyland of Universal Studios.

Dag
3

Los Angeles – Barstow (254 km)

Nadat u de camper heeft opgehaald bij de verhuurmaatschappij maakt u een korte rit naar Barstow. Hier overnacht u op een kampeerplaats. Vlakbij ligt Calico Ghost Town. Calico is een spookstad in de regio van de Mojavewoestijn in het zuiden van Californië. Eens woonden er 1200 mensen en werden er meer dan 500 mijnen uitgebaat. Toen de prijs van zilver instortte, in het midden van de jaren 1890, loonden de zilvermijnen niet langer. Toen ook het winnen van borax in 1907 werd stopgezet werd de stad helemaal verlaten. De stad is dagelijks open; na het kopen van een kaartje kunt u hier winkelen, en eten in het restaurant. Tevens kunt u de mijnen bezoeken, revolvergevechten zien, goud wassen en een spoorweg bekijken. Tijdens de rondleidingen in de mijnen zijn er nog steeds grijze vlekken van zilver in het gesteente te zien. Sommigen menen dat Calico ook echte spoken huist, dat de geesten van mijnwerkers er nog aanwezig zijn.

Dag
4

Barstow – Las Vegas (254 km)

Van het ene uiterste naar het andere. U verwisselt het bescheiden Barstow voor miljoenenstad Las Vegas, uw thuis voor de komende twee nachten. Las Vegas zal een onuitwisbare indruk op u maken!

Dag
5

Las Vegas

U kunt een gokje wagen in één van de vele casino’s of heerlijk slenteren over ‘the Strip’ en de extravagante hotels bekijken. Ook ’s avonds is dit leuk om te doen. Dat geldt ook voor de Big Bus Night Tour Las Vegas. Bezoekt u in ieder geval ook (gratis en in de openlucht) de spectaculaire ‘dansende fonteinen’ van het Bellagio hotel. Tip: geniet van een wervelende theatershow. Wij reserveren graag de tickets voor de show van uw keuze, vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Dag
6

Las Vegas – Zion National Park (258 km)

Rij via de Valley of Fire Highway naar Zion National Park. Hier passeert u vuurrode rotsformaties, verschillende natuurlijk gevormde bogen en oude rotstekeningen van Native Americans. U kunt er ook voor kiezen rechtstreeks naar Zion te rijden zodat u meer tijd daar kunt besteden. Hier maakt u gebruik van de shuttle bussen aangezien het niet is toegestaan met uw camper door het park te rijden. In Zion National Park staan spectaculaire wandelroutes tot uw beschikking. De Narrows Hike is een van de meest iconische. Deze majestueuze kloof heeft wanden die duizenden meters hoog zijn en slechts een meter of dertig uit elkaar staan. Zion is het oudste van de vijf nationale parken van Utah en is vernoemd naar een oud Hebreeuws woord dat ‘heiligdom’ betekent. De naam is toepasselijk: de hoge crème-roze en rode kliffen steken fel af tegen de schitterend blauwe lucht. U kunt via verschillende paden genieten van een spectaculair uitzicht. Kijk of u hagedissen, muilezelherten en dikhoornschapen kunt spotten!

Dag
7

Zion National Park – Bryce Canyon (141 km)

Een korte rit brengt u vanuit Zion naar een nationaal park met weer een heel ander karakter: Bryce Canyon National Park. U brengt twee nachten door in de omgeving van Bryce.

Dag
8

Bryce Canyon

Bryce is een plek zoals geen andere in de wereld. Het unieke landschap zal u verbazen. De zogenaamde hoodoos (onregelmatig gevormde rotspilaren) zijn gedurende miljoenen jaren gevormd door wind en regen. Vanaf Sunrise Point, Sunset Point, Inspiration Point en Bryce Point heeft u tijdens zonsondergang en zonsopgang het fraaiste uitzicht. ’s Nachts zorgt de natuurlijke duisternis hier voor een ongeëvenaard uitzicht op de sterren.

Dag
9

Bryce Canyon – Page/Lake Powell (251 km)

Eindbestemming van de dag is Page, nabij Lake Powell. Het meer ligt op de grens tussen Arizona en Utah en is een populaire plek voor watersport. De grillige rotsachtige oevers en eilanden in het meer maken Lake Powell een landschappelijk aantrekkelijke plek. U verblijft twee nachten op een campground.

Dag
10

Page/Lake Powell

Er kunnen veel leuke excursies worden gemaakt vanuit Page, zoals een boottocht naar de Rainbow Bridge. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een dagje te ontspannen en een duik te nemen in het stuwmeer. Geniet ’s avonds van een heerlijke BBQ onder de sterren.

Dag
11

Page/Lake Powell – Monument Valley (203 km)

Op naar alweer het volgende hoogtepunt van uw campertour, de indrukwekkende Monument Valley, waar machtige rotsformaties in een uitgestrekte vallei liggen. De formaties van zandsteen hebben hun karakteristieke rode kleur te danken aan het in de bodem aanwezige ijzeroxide. Menige western film heeft zich in dit toonaangevende decor afgespeeld. De zonsondergang over de vallei met de rotsformaties is adembenemend.

Dag
12

Monument Valley – Grand Canyon (282 km)

Na een zelfgemaakt ontbijt in de buitenlucht zet u koers naar de wereldberoemde Grand Canyon. Deze indrukwekkende kloof in het landschap ligt in het noorden van de staat Arizona. Het was een van de eerste nationale parken in de Verenigde Staten. Sinds 1979 staat het park tevens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De wanden van de Grand Canyon zijn roodachtig gestreept. Het rode gesteente van de Grand Canyon is op zijn mooist vlak na zonsopkomst en even voor zonsondergang. Het verdient dan ook aanbeveling om rond deze tijden de Canyon te bezoeken. Staat u open voor een onvergetelijke ervaring? Maak dan een adembenemende helikopter- of pleziervlucht.

Dag
13

Grand Canyon – Kingman (305 km)

Indien u vroeg opstaat kunt u nog van de zonsopgang genieten boven de Grand Canyon. Maak een stop in het gemoedelijke Williams om te lunchen en rij vervolgens tussen Seligman en Kingman een stukje over het best bewaarde gedeelte van de historische Route 66. Overnachting in Kingman.

Dag
14

Kingman – Joshua Tree National Park (359 km)

Allereerst rijdt u met uw camper richting Lake Havasu. Lake Havasu City is een middelgrote stad in het noordwesten van de staat Arizona, waar het Havasu stuwmeer de grens met de staat Californië vormt. Lake Havasu heeft prachtige zandstranden met schoon, helder en fris water dat ideaal is om in te zwemmen. Doordat u per camper reist kunt u hier optimaal genieten van het buitenleven en gaan zwemmen of picknicken. Het water heeft weinig tot geen golven, en er zijn vrijwel geen stekende insecten. Het is perfect om af te koelen in de zomer wanneer de temperatuur stijgt. Mocht u voldoende tijd hebben dan kunt u vandaag nog Joshua Tree National Park bezoeken, waar u tevens overnacht. Joshua Tree National park is bekend vanwege de gelijknamige Joshua Trees. Deze boomsoort is een yucca, die veelal de vorm van een boom heeft. In het park kunt u diverse uitzichtpunten bezoeken en wandelingen maken.

Dag
15

Joshua Tree National Park – Los Angeles (205 km)

U komt al snel aan in Palm Springs, een rijk gebied met luxe resorts, veel palmen en golfterreinen. De Palm Springs Aerial Tramway is de grootste roterende kabelbaan ter wereld! Deze rit van 8,5 minuten volgt de steilste bergwand in Noord-Amerika voor een grandioos uitzicht. De vloer van de gondels draait tijdens de rit zodat u goed zicht heeft in alle richtingen. Vervolgens door naar ’the City of Angels’, Los Angeles. Misschien sluit u de dag af op het strand van Santa Monica of Venice Beach?

Dag
16

Los Angeles – Amsterdam

Een korte rit naar het verhuurstation, waar u de camper inlevert voordat u naar Amsterdam vliegt.

Dag
17

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany