Trein
vanaf € 1689,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in tweepersoonskamer
Toronto, Ottawa, Québec City, Montréal
Tussendoor comfortabel per trein reizen
Inclusief diverse excursies waaronder dagexcursie Niagara Falls
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Toronto

Na aankomst in Toronto gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel voor een verblijf van twee nachten. U zult u snel op uw gemak voelen in de gemoedelijke smeltkroes van culturen en nationaliteiten. Een aanrader en hoogtepunt is een bezoek aan de CN Tower. Vanaf de top van deze ruim 335 meter hoge constructie geniet u van het adembenemende uitzicht over Toronto en Lake Ontario!

Dag
2

Toronto – Niagara Falls – Toronto

Vandaag gaat u op excursie naar de Niagara Falls. U ervaart de gigantische watermassa van de fenomenale Niagara Falls van dichtbij, tijdens een bijzondere boottocht. Na de lunch maakt u bovendien nog een stop in het pittoreske plaatsje Niagara-on-the-Lake. (L)

Dag
3

Toronto – Ottawa

Vanmorgen gaat u op eigen gelegenheid naar het treinstation. De “Corridor” trein brengt u vervolgens op ontspannen wijze naar Ottawa. De route neemt u mee langs Lake Ontario en het prachtige 1000 Islands-gebied. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel, waar u twee nachten verblijft.

Dag
4

Ottawa

Laat u betoveren door het groene Canal Rideau, door UNESCO uitgeroepen als werelderfgoed en geniet van een heerlijk diner in één van de vele restaurants. De volgende dag beschikt u over een Hop-on Hop-off busticket om Ottawa te verkennen. Onderweg zult u alle bezienswaardigheden in de hoofdstad van Canada tegenkomen. Er is voldoende tijd om de charme van de stad tot u te nemen. Vergeet niet de vele musea, kunstgalerieën en winkels binnen te lopen.

Dag
5

Ottawa – Québec City

Vanmorgen laat u Ottawa achter en reist u per trein naar het mooie Québec City. Voorbij Montréal, langs de St. Lawrence River komt u de wonderbaarlijke provincie Québec binnen. Onderweg geniet u van pittoreske dorpjes en van prachtige uitzichten op het Frans-Canadese platteland. U verblijft twee nachten in Québec City: een stukje Frankrijk in Canada, met de enige bewaarde stadsmuren in het land.

Dag
6

Québec City

Geniet van een stadstour waarmee u de vele highlights van de stad en haar joie de vivre gaat ontdekken. Neem een wandeling door de smalle straatjes, bewonder het Chateau Frontenac en proef de rijke Franse keuken in de onvergetelijke Oude Stad.

Dag
7

Québec City – Montréal

De treinrit die u vandaag gaat maken brengt u naar het bruisende Montréal. Onderweg passeert u de rustige en charmante Trois-Rivières regio. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel, waar u twee nachten verblijft. De middag bent u vrij om deze op één na grootste Franstalige stad (grootste na Parijs) te bekijken.

Dag
8

Montréal

Tijdens een stadstour beleeft u de verscheidenheid van Montréal: de Oude Stad, de Notre Dame Basilica, het olympische complex, McGill University en een panoramisch uitzicht vanaf Mont Royal.

Dag
9

Montréal – Toronto

Vandaag gaat u met de trein richting Union Station, Toronto. Geniet van uw laatste avond in deze wereldstad

Dag
10

Montréal – Toronto – Amsterdam

Vandaag gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven en vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag
11

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany