vanaf € 1873,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Safari’s in Kruger National Park: op zoek naar de ‘Big Five’
Panoramaroute met de Three Rondavels, Blyde River Canyon, Bourke’s Luck Potholes en God’s Window
Battlefields
Drakensberg
Gratis wegenatlas
Tip: combineer deze reis met een strandverlenging op Mauritius
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen. Wij maken graag een offerte op maat
Inclusief vliegreis per KLM

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Johannesburg

Vandaag vliegt u naar Johannesburg, waar u in de avond aankomt. U verblijft in een hotel op de luchthaven.

Dag
2

Johannesburg – Magoebaskloof (385 km)

Transfer terug naar de luchthaven, waarna u uw auto ophaalt. U rijdt in noordelijke richting naar Limpopo en komt aan bij de schitterende omgeving van de Magoebaskloof bergpas. In dit bosrijke gebied kunt u verschillende wandelroutes volgen en diverse outdoor activiteiten ondernemen. Uw hotel biedt een prachtig uitzicht op de omringende bossen.

Dag
3

Magoebaskloof – Phalaborwa (127 km)

Na het ontbijt verlaat u het mooie gebied van de Magoebaskloof en rijdt u naar Phalaborwa voor een safari avontuur. Vanuit de lodge vertrekt u aan het eind van de middag voor een avondsafari. Geniet van een drankje en snacks tijdens de zonsondergang. Onderweg terug naar de lodge gaat u op zoek naar dieren die u overdag niet ziet. Een bijzondere ervaring! Na afloop geniet u van een braai. U verblijft de komende twee nachten in dit gebied.

Dag
4

Phalaborwa

Vroeg uit de veren voor een ochtendsafari. U rijdt onder leiding van een deskundige gids per Landrover door het bekendste wildpark van Zuid-Afrika, Kruger National Park en gaat op zoek naar het wild. Dit iconische Kruger National Park is met name bekend om de grote kuddes olifanten en buffels, de sabelantilope en de vele vogelsoorten. U maakt kennis met de schitterende flora en fauna. ‘s Middags kunt u relaxen bij het zwembad.

Dag
5

Phalaborwa – Hazyview (167 km)

Vandaag volgt u de fameuze Panoramaroute. Dit is zeker een van de hoogtepunten van uw reis. Deze route (de R532) van 133 km lang loopt tussen de Abel Erasmus pas en het plaatsje Sabie en is een aaneenschakeling van prachtige vergezichten en mooie natuur. We raden u aan stops te maken bij de Blyde River Canyon, de Bourke’s Luck Potholes en het uitzichtpunt God’s Window. U kunt lunchen in Pilgrim’s Rest, een voormalig goudzoekersdorpje uit de late 19e eeuw met leuke winkeltjes.

Dag
6

Hazyview

Ook vandaag kunt u de omgeving van Hazyview ontdekken. Er zijn diverse activiteiten te ondernemen zoals paardrijden, u kunt een helikoptertour maken en een 4WD safari in het Kruger National Park.

Dag
7

Hazyview – Kruger National Park (73 km)

Via de Paul Kruger Gate arriveert u in het zuidelijke deel van het Kruger National Park. Met uw eigen auto kunt u dit deel van het park doorkruisen, op zoek naar de ‘Big Five’ (olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard). Overnachting in een rest camp in het park.

Dag
8

Kruger National Park – eSwatini (170 km)

U verlaat het Kruger National Park en rijdt in zuidelijke richting naar het mooie heuvelachtige eSwatini met haar kleurrijke en vriendelijke bevolking. eSwatini is ongeveer half zo groot als Nederland en kent met zijn berg- en savannegebieden een afwisselend landschap. Het koninkrijk kenmerkt zich door een sterke traditionele cultuur en de gastvrijheid van de bevolking. Als bezienswaardigheden biedt eSwatini diverse nationale parken, kunstmarkten in de hoofdstad Mbabane en een bijzonder kaarsenfabriekje. U verblijft hier een nacht.

Dag
9-10

eSwatini – St. Lucia (286 km)

Uw reisdoel vandaag is St. Lucia in Kwazulu Natal, waar u twee nachten verblijft. U kunt tijdens game-drives het prachtige Hluhluwe-Imfolozi National Park verkennen. U kunt ook een cruise maken over het meer in het Greater St. Lucia Wetland Park, een gebied met moerassen, zandduinen en savanne. Deze activiteiten zijn optioneel.

Dag
11

St. Lucia – Dundee (310 km)

U rijdt door een mooie heuvelrijke omgeving naar uw accommodatie bij de zogenaamde ‘Battlefields’, waar vroeger de oorlogen tussen de Engelsen en de Zulu’s en de Boeren en de Zulu’s werden uitgevochten.

Dag
12-13

Dundee – Drakensberg (95 km)

U rijdt naar de Drakensberg. In dit gebied kunt u paardrijden, wandelen en volop genieten van de vergezichten en frisse berglucht. De Drakensberg vormt de grootste bergketen van Zuid-Afrika. Het hoogste punt is 3.482 meter. In deze bergketen zijn vele grotten te vinden. In veel grotten kunt u de rotstekeningen van de San (Bosjesmannen) bewonderen. Twee overnachtingen in dit prachtige gebied.

Dag
14-15

Drakensberg – Johannesburg (412 km) – Amsterdam

U rijdt terug naar Johannesburg, waar u uw huurauto op de luchthaven inlevert. Op dag 15 komt u aan in Amsterdam.

 

Wilt u korter op reis of combineren met het tropische eiland Mauritius? Leest u dan de beschrijving van de 10-daagse Bush Discovery of de 15-daagse Bush Discovery & Mauritius rondreis.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany