vanaf € 599,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Charmant bergdorpje met een zonnig en warm klimaat
Bekend vanwege de mooie parken en vele koffieplantages
Kies uit één van de optionele excursies

Dag tot dag

Dag
1

Panama City – Boquete

’s Ochtends wordt u vanuit uw hotel in Panama City naar de nationale luchthaven gebracht en vliegt u in ca. 50 minuten naar David. Na aankomst volgt de transfer naar Boquete. Dit charmante bergdorpje ligt op de oostelijke helling van de Barú vulkaan, op zo’n 1.200 meter hoogte. Er heerst hier een gezond bergklimaat: zonnig en droog. Mede hierdoor worden veel inwoners 100 jaar oud. Boquete is vooral bekend vanwege de vele koffieplantages. Van oktober t/m februari kunt u zien hoe de kleurrijk geklede Guaymí indianen de koffiebessen plukken. De omgeving van Boquete is tevens een goede plek om vogels te spotten waaronder de zeldzame quetzal. Tijdens uw verblijf in Boquete kunt u kiezen uit verschillende hotels.

Boquete Tree Trek is een rustiek hotel gelegen op ca. 5 km van het centrum van Boquete. Het hotel heeft 10 ruime kamers gelegen in een grote tuin en is omgeven door nevelwoud.

Finca Lerida is een boutique hotel met 21 kamers gelegen op een koffieplantage op ca. 10 km van Boquete. De luxe kamers zijn elegant ingericht en kijken uit op de omliggende tuinen, het regenwoud en de bergen. Finca Lerida stamt uit 1924 en de oude details geven veel charme aan het hotel.

Panamonte Inn & Spa is een charmant hotel gelegen in het centrum van Boquete. De 25 kamers zijn smaakvol ingericht met hardhouten meubels, oosterse vloerkleden, grote spiegels en lokale kunstwerken. De kamers worden omgeven door prachtige tuinen vol met vogels en vlinders.

Dag
2

Boquete

Vandaag heeft u een vrije dag. In de omgeving van Boquete kunt u deelnemen aan vele excursies. Wist u dat Panama één van de lekkerste koffies ter wereld produceert? Breng daarom een bezoek aan een koffieplantage om meer te weten te komen over de koffieteelt en het branden van de koffiebonen. Uiteraard heeft u dan ook de kans om de verschillende koffiesoorten te proeven. Ook kunt u deelnemen aan diverse sportieve activiteiten zoals paardrijden, mountainbiken, ziplinen of raften. Zin in een uitdaging? Kies dan voor de trekking naar de top van de Barú vulkaan, het hoogste punt van Panama. Minder avontuurlijke reizigers kunnen relaxen in een natuurlijke warmwaterbron of een wandeling maken over één van de vele wandelpaden. (O)

Dag
3

Boquete – Panama City

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van David gebracht voor u terugvlucht naar Panama City. Daarna volgt de transfer naar uw hotel waar dit arrangement eindigt. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany