vanaf € 917,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

VROEGBOEKKORTING
Wanneer u vóór 31 maart 2019 boekt met vertrek in de periode 1 april t/m 31 oktober 2019, ontvangt u een korting van € 45,- per geboekte rondreis
Korting alleen van toepassing op de autorondreis inclusief vliegreis
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in tweepersoonskamer
Miami, Orlando, Florida Keys, Everglades
Uitgebreide digitale Nederlandstalige routebeschrijving en wegenatlas
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Tip: boek een activiteitenpakket bij deze rondreis, waarin leuke excursies en toegang tot attracties en musea zijn inbegrepen. Dat bespaart u tijd ter plaatse en verrijkt uw vakantie
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1-2

Amsterdam – Miami

Vertrek vanaf Amsterdam naar Miami. Na aankomst haalt u uw auto op en gaat u naar uw hotel op Miami Beach voor twee overnachtingen. Miami is een van de bekendste vakantiebestemmingen ter wereld. Miami Beach strekt zich uit over een tien kilometer lang en smal schiereiland, dat via een aantal verkeerswegen in verbinding staat met Downtown Miami. Met de witte zandstranden, trendy clubs, snelle auto’s en mooie mensen is het ‘the place to be’ voor het begin van uw rondreis door Florida. De volgende dag is ter vrije besteding en kunt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Miami, waaronder het beroemde Art Deco District, Coconut Grove, Coral Gables en Little Havana bezoeken. U kunt uiteraard ook van zon, zee en strand genieten.

Dag
3

Miami – Key West (272 km)

U rijdt vandaag naar Key West, de meest zuidelijke stad van de Verenigde Staten. De Florida Keys zijn een archipel van ongeveer 1700 kleine eilandjes, die door vele bruggen met elkaar verbonden zijn. De eilanden strekken zich uit van Miami in het noordoosten naar het zuiden, en buigen vervolgens in westelijke richting af naar Key West. Deze meest zuidelijk gelegen plek van de USA is slechts 150 km verwijderd van Cuba. De weg naar Key West gaat over de Oversea’s Highway met 42 bruggen en prachtig uitzicht. In Key West geniet u van de vele sfeervolle straatjes. U kunt een stadstour maken met de plaatselijke Conch Train of eten in één van de gezellige restaurants. Geniet van de zonsondergang vanaf Mallory Square, opgeluisterd door een show van Key West straatartiesten.

Dag
4

Key West – Everglades – Fort Myers (475 km)

Vandaag gaat de rit door het wereldvermaarde Everglades National Park, de grootste subtropische wildernis van Noord-Amerika. Het kwetsbare en complexe ecosysteem combineert een brede ondiepe rivier van ca. 150 km lang met een subtropisch klimaat en een diversiteit aan flora en fauna. Het is de habitat van zeldzame en bedreigde diersoorten zoals de Amerikaanse alligator en de Floridapanter. Maak een tocht met een propellerboot en zie alligators, vele soorten vogels en otters in hun natuurlijke omgeving. Tevens kunt u een alligatorshow bijwonen. Aan het einde van de middag komt u aan in Fort Myers.

Dag
5

Fort Myers – Orlando (400 km)

Vandaag rijdt u naar Orlando, het centrum van entertainment in Florida. U reist via Sarasota, waar u kunt stoppen bij St. Armand’s Circle, en Tampa. Aan het begin van de middag komt u aan in Orlando, waar u drie nachten logeert.

Dag
6

Orlando

Bezoek vandaag de fantastische attractieparken! Disney’s Animal Kingdom Theme Park, waar u op safari gaat in een Afrikaans landschap. Het welbekende Walt Disney World Resorts’ Magic Kingdom Park waar u de hand kunt schudden van Mickey Mouse. Of beleef hier de avonturen van Captain Jack op het zeilschip van Pirates of the Caribbean. Een andere optie is Epcot, waar u de futuristische wereld van de mens kunt aanschouwen. In de World Showcase vindt u paviljoens van landen over de gehele wereld met een indruk van hun cultuur en folklore.

Dag
7

Orlando

Wilt u de geheimen van de film leren kennen, dan moet u zeker kiezen voor een bezoek aan Universal Studios. Hier kunt u samen met de ‘Men in Black’ op zoek gaan naar buitenaardse wezens, in hogere sferen raken tijdens een rit in de Hollywood Rip Ride Rocket of op avontuur gaan met Shrek in 4D.

Dag
8

Orlando – Fort Lauderdale (427 km)

Vanuit Orlando rijdt u vandaag richting Kennedy Space Center, het hoofdkwartier van NASA. Vanaf deze lanceerbasis werden in het verleden de Apollo-vluchten voorbereid. Ook werden er de spaceshuttles gelanceerd. Op het complex is een bezoekerscentrum waar uitgebreide informatie wordt gegeven over verleden, heden en toekomst van de ruimtevaart. In de Rocket Garden kan een replica van de spaceshuttle van binnen worden bekeken. Na uw bezoek aan Kennedy Space Center vervolgt u de reis naar Fort Lauderdale, waar u overnacht. Fort Lauderdale staat bekend als het Venetië van Amerika vanwege de vele kanalen. U kunt met een rondvaartboot de omgeving bezichtigen.

Dag
9

Fort Lauderdale – Miami (48 km) – Amsterdam

’s Ochtends kunt u genieten op het strand of een optionele excursie maken door Fort Lauderdale. ’s Middags komt u aan op de luchthaven van Miami, waar uw rondreis eindigt en u de auto inlevert. U vliegt terug naar Amsterdam.

Dag
10

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Bovenstaande autorondreis is tevens van/naar Orlando te boeken. De prijzen van de rondreis in omgekeerde volgorde exclusief vliegreis zijn gelijk aan bovenstaande route.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.