- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Inclusief vliegreis per Etihad Airways
Inclusief stadstour Abu Dhabi, woestijnovernachting en dagexcursie naar Al Ain
U verblijft in comfortabele hotels met zwembad
Heeft u voorkeur voor een ander hotel, dan maken we graag een offerte op maat voor u.

Dag tot dag

Tot nader bericht is onderstaande rondreis op aanvraag. Vanwege de Covid-19 maatregelen in het emiraat Abu Dhabi kunnen de inbegrepen excursies niet uitgevoerd worden.

Dag
1-2

Amsterdam – Abu Dhabi

U vertrekt vanaf Amsterdam met Etihad Airways naar Abu Dhabi. Zeer vroeg in de ochtend komt u aan en na het passeren van de douane wordt u verwelkomd in het emiraat Abu Dhabi. Er volgt een transfer naar uw hotel en omdat we al een kamer voor u hebben gereserveerd, staat de kamer direct bij aankomst tot uw beschikking. De rest van de dag is ter vrije besteding. Drie overnachtingen in Abu Dhabi.

Dag
3

Abu Dhabi

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een stadstour. U bezoekt het Heritage Village en de Sheikh Zayed Grand Mosque. Dit is de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten. De ingetogen witte buitenkant met goudkleurige accenten vormt een groot contrast met het uitbundige interieur van veelkleurige tapijten en kroonluchters van Swarovski kristal, waaronder de grootste ter wereld. Aansluitend rijdt u langs de koninklijke paleizen en over de corniche, de boulevard van Abu Dhabi. In de haven bezoekt u de vis- en de dadelmarkt. De stadstour eindigt bij het Louvre Abu Dhabi, waar o.a. kunstwerken uit het Louvre in Parijs worden tentoongesteld. Het museum huist in een spectaculair gebouw en is alleen daarom al een bezoek waard. U kunt het Louvre op eigen gelegenheid bezoeken. Daarna keert u zelf terug naar uw hotel. Bezoekt u het Louvre niet, dan wordt u teruggebracht naar uw hotel.

De resterende middag en avond is ter vrije besteding. Andere hoogtepunten die u kunt bezoeken in Abu Dhabi zijn het Observation Deck 300 met prachtige uitzichten over de stad, Yas Island en het valkenhospitaal, waar u kennismaakt met de valkerij, de vogelopvang bezoekt en de dieren van heel dichtbij kunt zien. Sportievelingen kunnen een kajakexcursie ondernemen langs de mangroven; er zijn diverse mogelijkheden hiervoor in het Eastern Mangroves Park. (O)

Dag
4

Abu Dhabi – woestijnovernachting

De ochtend is ter vrije besteding. In de loop van de middag wordt u opgehaald voor uw woestijnavontuur. In groepsverband en in 4×4 jeeps rijdt u de woestijn in. U maakt een fotostop bij een kamelenfarm en na een prachtige zonsondergang arriveert u in het woestijnkamp. Hier geniet u van een heerlijk diner. Op het moment dat de reizigers van de dagexcursie het woestijnkamp verlaten, wordt u naar uw tent gebracht voor een eenvoudige maar bijzondere overnachting. U kunt gaan genieten van een verblijf in de woestijn bij nacht. Maak een wandeling en kijk vooral omhoog naar de heldere sterrenhemel. (O,D) 

Dag
5

Woestijnovernachting – Abu Dhabi

Na het ontbijt wordt u teruggebracht naar Abu Dhabi. De rest van de dag is ter vrije besteding. Twee overnachtingen in Abu Dhabi. (O)

Dag
6

Abu Dhabi – Al Ain – Abu Dhabi

Vandaag maakt u een dagexcursie naar de groene oasestad Al Ain, gelegen tegen de grens met Oman. Deze tweede stad van het emiraat Abu Dhabi toont nog veel historie en Arabische cultuur. In het verleden was Al Ain een belangrijke stop voor de handelskaravanen tussen de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Verspreid in de stad liggen een aantal imposante forten, een nationaal museum, een prachtige dierentuin en diverse oases. Tijdens deze excursie bezoekt u de top van Jebel Hafeet, het hoogste punt van de emiraten. De zuidkant van de berg ligt in Oman, maar helaas is deze kant geheel gesloten. Vanaf de top heeft u een mooi uitzicht en de weg er naar toe is onlangs uitgeroepen tot een van de mooiste wegen ter wereld. Aan de voet van de berg stopt u bij enkele warmwaterbaden om vervolgens de kamelenmarkt te bezoeken. Ook bezoekt het museum van het Sheikh Zayed Paleis, het Al Ain nationaal museum en de Al Ain oase. Na de lunch keert u weer terug naar Abu Dhabi. (O,L)

Dag
7

Abu Dhabi – Amsterdam

’s Ochtends vroeg wordt u opgehaald voor de transfer naar de luchthaven en vliegt u terug naar Amsterdam. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany