Keuze uit meer dan 70 wereldsteden!

NBBS Reizen is sinds een aantal jaren gespecialiseerd in verre bestemmingen. Uit onderzoek blijkt dat NBBS reizigers ook graag stedentrips maken, zowel in ­Europa als daarbuiten. Daarom bieden wij u bij deze een ideale boekingsmogelijkheid aan met stedentrips.nl. Deze aanbieder van stedenreizen bevelen wij u van harte aan.

 

Op stedentrips.nl kunt u 24 uur per dag online ­boeken. Aan de hand van foto’s, interactieve kaarten, actuele weerberichten en tips kunt u zich oriënteren op de stad van uw keuze. Behoort u tot de reizigers die al sinds de studententijd bij NBBS boekten, dan herkent u wellicht uw favoriete hotel onder de button ‘charme hotels’!

 

NBBS Reizen wenst u alvast een plezierige stedentrip en hoopt u bij uw eerstvolgende verre vakantie weer van dienst te kunnen zijn.

Boek nu uw stedentrip

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text

 

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany