Gezinsreizen Zuid-Afrika

Met uw gezin op vakantie naar Zuid-Afrika? Denk eens aan de meivakantie, dan zijn de vliegtarieven voordeliger dan in juli en augustus. Bekijk onze leuke reizen Kids in the Capes en Kids on Safari.  

Campers Amerika en Canada in zomer 2020

Heeft u plannen om in 2020 een camperreis te maken door Amerika of Canada? U kunt nu uw camper al boeken, voor het beste tarief en met vroegboekkorting.

Gezinsreis West Amerika

Maak met uw gezin een mooie roadtrip door  het westen van Amerika. Bezoek Las Vegas, Grand Canyon, Bryce Canyon, Lake Powell en Mesa Verde. Rustig reistempo. Kinderen t/m 17 jaar verblijven gratis!  

Antarctica: one in a lifetime!

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Maak dan een cruise-expeditie naar Antarctica. U kunt nu al boeken voor vertrek t/m maart 2021.

Vanaf 1109 ,-
Reisverhaal
In mei had ik het geluk om samen met mijn collega Mariëtte het prachtige Nieuw-Zeeland te ontdekken. Met Cathay Pacific vlogen wij van ...

- Rosina Stolk

Meer inspirerende reisverhalen
Reisverhaal
Het is zondagmiddag en ik neem even de tijd om jullie een kort verslagje van onze fantastische reis te sturen. Een reis met alleen maar ...

- Yvonne Jansen

Bekijk het NBBS team

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.