Gezinsreizen Zuid-Afrika

Met uw gezin op vakantie naar Zuid-Afrika? Denk eens aan de meivakantie, dan zijn de vliegtarieven voordeliger dan in juli en augustus. Bekijk onze leuke reizen Kids in the Capes en Kids on Safari.  

Campers Amerika en Canada in zomer 2020

Heeft u plannen om in 2020 een camperreis te maken door Amerika of Canada? U kunt nu uw camper al boeken, voor het beste tarief en met vroegboekkorting.

Gezinsreis West Amerika

Maak met uw gezin een mooie roadtrip door  het westen van Amerika. Bezoek Las Vegas, Grand Canyon, Bryce Canyon, Lake Powell en Mesa Verde. Rustig reistempo. Kinderen t/m 17 jaar verblijven gratis!  

Antarctica: one in a lifetime!

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Maak dan een cruise-expeditie naar Antarctica. U kunt nu al boeken voor vertrek t/m maart 2021.

Vanaf 1109 ,-
Reisverhaal
In september 2013 hebben we onze prijs, een reis naar Bonaire verzilverd. Een prachtige reis die we wonnen met de prijsvraag verbonden ...

- Willemien en Rene Jongman

Meer inspirerende reisverhalen
Reisverhaal
Kleurrijk, Machu Picchu en de Inca’s. Dat is waar mensen Peru vaak van kennen. Dit Zuid-Amerikaanse land heeft echter veel meer te bie...

- Ineke Slootweg

Bekijk het NBBS team

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.