een rondreis door Florida

Rondreizen

Rondreis Florida

Wilt u op vakantie naar Florida? Er zijn mogelijkheden genoeg! En in Florida is het het hele jaar lekker weer, waardoor deze staat zowel in de winter als in de zomer een heerlijke vakantiebestemming is.

Gezinsvakantie Florida

Voor gezinnen en families is de Florida Sun & Fun de absolute topper uit het programma: een rondreis Florida die wordt afgesloten met een verblijf in een villa met privé-zwembad!

Fly & Drive Florida

Maakt u uw Florida rondreis bij voorkeur per auto, of liever per bus? Het is allebei mogelijk. Ons aanbod bevat speciale fly & drives Florida, aparte busrondreizen Florida en routes die zowel per auto als bus gevolgd kunnen worden.

Busrondreis Florida

Een busrondreis Florida is in veel gevallen met Nederlandssprekende reisbegeleiding. Dit staat bij de rondreizen vermeld.

Beste reisorganisatie Maatreizen

Op de Vakantiebeurs van 2013 is Travel Trend verkozen tot beste reisorganisatie in Flexibele Maatreizen, Beste Specialist Touroperator (sinds 2011), Beste Touroperator Midden- & Zuid-Amerika (sinds 2005) en Beste Touroperator Down Under (sinds 2011). NBBS Reizen is het online reisbureau van Travel Trend. Uw reis is bij ons in goede handen!

Rondreis Amerika

Wilt u Florida combineren met een andere staat of zoekt u een rondreis Amerika?

Florida

Tips voor uw rondreis

Voor een rondreis Florida vindt u bij NBBS Reizen een passend aanbod. Wij geven u graag advies over de reis die het beste bij uw wensen past. Dat kan een rondreis per auto zijn, maar bijvoorbeeld ook per camper, bus of motor. Heeft u zelf een route uitgestippeld, of heeft u andere specifieke wensen? Laat het ons weten. Dan stellen wij samen met u een rondreis op maat samen. Ons aanbod in Florida is een stuk uitgebreider dan wij op deze website kunnen plaatsen. Zo kunnen wij vele extra hotels en bouwstenen bieden en deze verwerken in uw rondreis op maat. Speciaal aanbevolen in Florida zijn onze villa’s in Orlando en aan de Golf van Mexico. Deze vormen een ideale afsluiting van uw rondreis. Of een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan de pretparken. Ook leuk is om uw rondreis door Florida te combineren met een strandverlenging op de Bahama’s of een van de eilanden in het Caribisch gebied. Het NBBS team adviseert u graag over uw rondreis en over autohuur, motor- en camperhuur in Florida.

Home » Rondreis info » Rondreis Florida

Nieuwsbrief
Aanmelden